Leergang Projectmatig Werken

Doel:

"Ben jij projectlijder… of projectleider…?”

Wat zou het effect zijn als jij als projectleider écht grip hebt op de 10-15 projecten die jij tegelijkertijd onderhanden hebt? Jij bent in control! Jij hebt de rode draad van de verschillende project scherp en geeft actief sturing. Je projectteam is een (h)écht team en wordt door jou geïnspireerd…

In de leergang Projectmatig werken voor projectleiders van ENAC krijg je als projectleider in de Technische Installatiebranche de gelegenheid om je te ontwikkelen op die competenties die voor een projectleider van cruciaal belang zijn.

Er bestaan voor zover wij weten nauwelijks goede opleidingen voor projectleiders, terwijl dit een cruciale functie is binnen technische installatiebedrijven. Daarom hebben we samen met BIMpuls® een leergang ontwikkeld, waarbij ons doel is om een stevig inhoudelijk verhaal neer te zetten zodat we recht doen aan het belang van deze functie. Anderzijds beseffen we dat we niet te veel kostbare tijd (en daarmee kosten) kunnen claimen. Wij denken dat we met deze leergang een optimale prijs-/prestatieverhouding hebben gerealiseerd.

Doelgroep:

Deze leergang is bedoeld voor ervaren projectleiders, beginnende projectleiders en voor cursisten die binnenkort de stap naar projectleider willen maken.

Natuurlijk zullen we zorgen voor een zo goed mogelijke samenstelling van een groep deelnemers.

De piloteditie van de nieuwe Leergang is in Q3 2019 afgerond. Tijd dus voor een tweede groep enthousiaste en leergierige projectleiders!

Planning:

Aantal deelnemers per sessie: minimaal 8, maximaal 12.

Planning editie 2 volgt na voldoende aanmeldingen. De intentie is om te starten in Q1 van 2020.

Omschrijving:

Naam

Eenheid

Excl. BTW

Totaal

Deelname kosten

Organisatie

€ 3.400,00

€ 4.114,00

Voor alle trainingen geldt dat je betaalt als je de factuur hebt ontvangen. Je hoeft nu dus nog geen betaling te doen.

Jouw Trainer

Volg deze training

Training Bevat

  • 5 Modules
  • 5 Lessen
  • Training Certificaat