Effectieve verkoopvaardigheden

Doel:

Een training in persoonlijke verkoopvaardigheden met veel individuele aandacht.

Doelgroep:

Dit programma is voor alle medewerkers die professionele gesprekken willen voeren met klanten. U heeft bijvoorbeeld een technische functie waar verkoop een onderdeel van is en u wilt uw verkoopvaardigheden verbeteren (DGA, verkoper, accountmanager, werkvoorbereider, projectleider, bedrijfsleider).

Planning:

Duur opleiding: twee aaneengesloten trainingsdagen (inclusief overnachting) en een terugkomdag.

Aantal deelnemers per sessie: minimaal 8, maximaal 10.

Omschrijving:

Bij voldoende inschrijvingen wordt een volgende editie van deze opleiding gestart. 
In de brochure (zie hieronder) komt naar voren dat de lat hoog ligt qua beoogde resultaten van deze opleiding. We beogen die resultaten ook effectief op korte termijn te realiseren, waarbij de sleutel tot succes natuurlijk in handen ligt van de deelnemer. Het is daarom een intensief programma waarbij veel aspecten aan de orde komen. 

Met als bijkomende voordeel (geldig voor iedere opleiding binnen de ElektroNed Academy) dat je intensief kennis maakt met andere deelnemers, waardoor je een band ontwikkelt met je ElektroNed collega's en elkaar beter kunt vinden.

Een zeer concreet trainingsprogramma met een optimale prijs- / prestatieverhouding en een snel terugverdienmodel. Deelnemers gaan immers beter (effectiever) verkopen.

SPECIALE DEAL: ook Philips Lighting onderkent het belang van goede verkoopvaardigheden en sponsort de deelname aan deze cursus voor € 500!Deze korting is geldig voor medewerkers van ElektroNed partners die als 'Expert' zijn voor aan het Groeiplan 2020 en de cursus Sales Management gevolgd hebben (door minimaal één medewerker), dan wel partners die minimaal 100K op jaarbasis aan Philips producten inkopen. Een extra reden om aan deze cursus deel te nemen!

Naam

Eenheid

Excl. BTW

Totaal

Deelname kosten

Deelnemer

€ 1.500,00

€ 1.815,00

Voor alle trainingen geldt dat je betaalt als je de factuur hebt ontvangen. Je hoeft nu dus nog geen betaling te doen.

About Instructor

Miron Trommel

2 Trainingen

Not Enrolled

Training Includes

  • 5 Modules
  • 3 Lessen